Voorwaarden Jeanine`s Cake& Decorations

 

1. Taarten

Taarten moeten minimaal 2 weken van te voren worden besteld. De bestelling wordt afhankelijk van de drukte in behandeling genomen. De kwaliteit en decoratie gaat bij ons altijd voor.

De klant heeft het recht om zelf de smaak van de taart te kiezen.

Taarten worden op maat gemaakt. Dat houdt in dat de uitvoering voor elke klant anders is. 

De te volgens stappen zijn: 1) Plaats je wensen in de winkelwagen 2) Wij berekenen de prijzen 3) Indien u akkoord volgt een volledige transactie op ons rekeningnummer 4) Levering volgt binnen 7 dagen of gewenste tijd/dag

Luxe taarten mogen 7 dagen op kamertemperatuur staan en bevatten 50 % alcohol.

De taarten bevatten zelfgemaakte botercake, fondant of marsepein. Bij elke taart wordt een informatiekaart geleverd.

Taarten die in de koeling moet blijven (bolo di frishidel) kunnen niet een luxe uitvoering krijgen.

Kindertaarten zijn alcoholvrij en zijn minimaal 2 dagen houdbaar op kamertemperatuur.

Mocht u een taart willen annuleren? Dan kan dit  tot 3 dagen voor de levering. Uiteraard word uw betaling teruggestort.

 

2. Decoratie

Op de site kunt u de duidelijk de beschrijving van elk product vinden (kleur maat en prijs)

De meeste decoratie/suikerwerk zijn handgemaakt. Het kan zijn dat de decoraties (vooral ingewikkelde) van elkaar afwijken doordat het met de hand wordt gemaakt. De kans hierop is zeer beperkt omdat kwaliteit op de eerste plek staat. De decoraties worden met suiker bevestigd op eetbare papier. Alles isdus eetbaar. Het wordt op de verpakking vermeld mits dit anders is. Suikerwerk is kwetsbaar dus houd rekening dat u de producten met uiterst voorzichtigheid behandeld (vooral bij het afhalen van de verpakking).

 

3.Ophalen taarten , hapjes of bezorgen

Heeft u er belang bij dat uw bestelde product bezorgd wordt ? Wij kunnen als bedrijf een particuliere koerier voor u inschakelen. U dient dit van te voren aan te geven en bent zelf verantwoordelijk voor de kosten.

Haalt u de taart of hapjes persoonlijk? Dan zijn wij als Jeanine's Cake Decorations niet meer verantwoordelijk bij het overhandigen van het product.

Hapjes dient u op te warmen of koel te houden voor het nutigen.

 

4. Decoratie verzenden

Alle decoraties worden per post verzonden. Dit houdt in dat uw pakket ook wordt voorzien van een sticker: niet omdraaien maar recht houden

Is uw pakket mogelijk beschadigd ? Dan is het postbedrijf hier verantwoordelijk voor. Wij zijn als bedrijf daar niet voor aansprakelijk. Maar u kunt dit altijd wel melden.

 

5. Te huur artikelen

We hebben een beperkt aantal huurartikelen, deze mag u ook 2 weken van te voren reserveren. Gehuurde artikelen moeten in de originele staat terug worden geleverd. Is er sprake van schade? Dan krijgt u de borgkosten niet retour.